• Nieuw

Ombouwset koffieuitlooppijp

€ 35,82
€ 28,65 20% korting
Inc. BTW
Met deze ombouwset wordt de zetgroep aangepast waarbij het cremaventiel door middel van een kogeltje in het contrapiston wordt ingebouwd. De oude uitvoering koffieuitlooppijp dient te worden vervangen. Het SBS cremaventiel wordt niet meer gebruikt.

Opmerking:
Deze set dient als geheel in het apparaat te worden ingebouwd. Als alleen de zetgroep wordt gewijzigd zal het proces van koffiebereiding niet goed verlopen met storingen tot gevolg.

Leveromvang: 1 contrapiston inclusief O-ring en zeef 1 vaste aansluiting voor de koffieuitlooppijp 1 koffieuitlooppijp zonder cremaventiel (wit gemarkeerd) 1 cremakogel inclusief veer 2 schroeven

Inbouwinstructie:
Koffieuitlooppijp
Vervang de oude koffieuitlooppijp door de nieuwe koffieuitlooppijp (zonder cremaventiel) door 1) de koffieuitloop aan de voorzijde van het apparaat te demonteren, 2) het bonenreservoir te demonteren, 3) de bovenkap van het apparaat te demonteren. 4) Demonteer vervolgens het bedieningspaneel.

Zetgroep
Demonteer het oude contrapiston en monteer het nieuwe contrapiston inclusief O-ring en zeef door 1) het SBS cremaventiel te demonteren, 2) ontgrendel het oude contrapiston en 3) bevestig het nieuwe contrapiston.
Plaats eerst de cremakogel, daarna de veer met smalle diameter op de cremakogel en schroef de haakse koppeling op het contrapiston met de 2 nieuwe schroeven.

Voor apparaattypen:
20220001172

Datasheet

Origineelnummer
996530067764

Specifieke referenties